Painless Night GLU

Painless Night GLU

Milyonlarca insan bu kronik ağrılara çözüm arıyor. Ağrısız ve daha sağlıklı bir yaşam için ONEMORE sağlık bantları sizlerin ve sevdiklerinizin yaşam kalitesini yükseltir.

OneMore Painless Night GLU AKILLI BANT İÇERİĞİ NEDİR NELERE FAYDASI VAR?

SAĞLIĞI BOZUK VE AĞRILARI OLAN KİŞİLERİN AKILLI BANT ÜRÜNÜNÜ EK OLARAK KULLANDIKLARI TAKTİRDE İNANAMAYACAKLARI SONUÇLARINI GÖRECEKLER.

LÜTFEN ÜRÜNÜMÜZLE İLGİLİ OLAN VİDEOMUZU SONUNA KADAR SEYREDEREK SAYFAMIZI İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMENİZ HALİNDE DE HER TÜRLÜ BİLGİ VE ÜRÜN TEMİNİNDE BULUNABİLİRSİNİZ.

Goldenseng ağrı bandları uzak doğu tıbbına ve modern ilaç aktarım yöntemlerine dayanan özellikleri ile ağrılarınızı dindirecek.

Goldenseng ginseng ağrı bandı nedir?

Goldenseng bandları Amerika’da FDA tarafından 1. sınıf bir tıbbi cihazlar kapsamında kategori edilen geçici rahatlama ve ağrı giderici olarak tasarlanmış yakı bantlarıdır.

Vücudun ağrı problemi çeken bölgelerine direk uygulanarak rahatlama sağlar.

İçeriğinde Kore kızıl ginsengi, germanyum ve deniz fitoplanktonları gibidoğal bileşenler bulunur. Transdermal yöntemi ile vücudun ağrıyan bölgelerinedirekt olarak bu genel ağrı giderici bileşenler verilir ve vücut ısısını veenerjisini kullarak hızlı rahatlama sağlar. Tamamen doğal bileşenlerdenoluştuğu ve ağız yolu ile alınmak yerine düşük miktarda direk ilgili bölgeyeuygulandığı için günlük kullanıma uygundur.

Nasıl çalışır?

Goldenseng içinde altın Kore ginsengi, deniz fitoplanktonları, çeşitli Cmineraller ve germanyum elementi bulunmaktadır. Bantın üst yüzeyinde bulunan germanyum vücut ısısının etkisi ile derinizden geçer ve yakının uygulandığı bölgeden başlayıp zamanla tüm vücudunuza yayılan ateş düşürücü bir tepki oluşmasına neden olur.

Nasıl Kullanılır?

Her yaş için ve günlük kullanıma uygundur. Ağrı olan bölgeyi temizleyin,aşırı tüy var ise tüyleri alın. Eklem ve hareket eden bölgelere gelmediğine emin olun ve yapıştırıp bir süre ovalayın. Islanmadığı sürece 24 saat kalabilir. Günlük kıyafetinizin içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün herhangi bir hastalığı teşhis, tedavi ya da önleme için geliştirilmemiştir.

—————

OneMore Painless Night GLU Sağlık Bandı

ŞEKER HASTALARININ DİKKATİNE..

Sağlık Bandı [Painles Night GLU]

%100 Dağal İçereriği ile Vücudu Dengeler ve Rahatsızlıkların Doğal Yolla Giderilmesine Yardımcı Olur.

Sağlık Bandının ana bileşeni KIRMIZI KORE GİNSENGİ;

– İç salgı bezlerinin fonksiyonlarını düzeltip bunlara bağlı hastalıkların tedavisinde yardımcı olur.

– Ginseng, kendiside insülin gibi görev yaparak diabetli (kan şekeri yüksek) hastaların kanında glikoz düzeyini normal sınırlarda tutar.

– Ginseng, Kandaki kortizol hormonunu düşürdüğü için şeker hastalarında rahatlıkla kullanılabilir.

– Ginseng, Diyabete bağlı komplikasyonların oluşmamasına ve oluşanların da giderilmesinde yardımcı olur.

Japon bilim adamı Dr. M. Komura: “Ginseng kanın glikoz seviyesini düşürür. Ginsengin Hipoglisemik etkisi vardır.” demektedir.

Yine Japon bilim adamı Dr. H. Okuda Ginsengin insülin benzeri bileşenler içerdiğini belirtmiştir.

One More Painless Night GLU
One More Painless Night GLU, içeriğindeki Altın Kore Kırmızı Ginseng, Saponinler, Glucosamine ve Gümüş İyonlarını, TTS teknolojisi ile, sağlık açısından faydalarının saymakla bitmeyeceği bu bileşenleri, gözenekler vasıtası ile kılcal damarlara ileterek, vücuda entegrasyonunu sağlar. Enjeksiyon yönteminden sonra en etkili yöntem olan TTS teknolojisi, önümüzdeki dönemlerde, güvenli olması açısından, enjeksiyon yönteminin de önüne geçecektir. İçeriğindeki bu değerli maddeler ile, One More Painless Night GLU’yu, bir şifa deryası olarak adlandırabiliriz. Kliniğime gelen hastalarıma bizzat kullandırdığım One More Painless Night GLU, önümüzdeki yıllarda binlerce kişinin sıkıntısına çözüm olacaktır.

DR MARZİYE DZADAHIDZE
İÇ HASTALIKLARI & AKAPUNKTUR UZMANI
ONE MORE INTERNATIONAL BİLİM KURULU ÜYESİ

Günümüz hayat şartlarından kaynaklanan stresin ve sağlıksız beslenmenin sebep olduğu, bedenimizin hemen her bölgesinde ortaya çıkan ağrıların ve daha birçok hastalığın tedavisinde; içerisinde ihtiva ettiği antik otlar, birtakım iyon, element ve minerallerin TTS (Transdermal Dalga Teknolojisi) ile vücudumuza nüfuz ederek etkisini gösterdiği One More Painless Night GLU sağlık bantları, destekleyici anlamda son derece etkili bir üründür. Bilhassa kardiyovasküler sistemde, kan dolaşımını rahatlatması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi sebebiyle, herhangi bir hastalığı olmayan, sağlıklı kişilerin bu bantları kullanmasını özellikle tavsiye ediyorum. Çünkü ‘tedbir her zaman tedaviden ucuzdur.’ Hepinize sağlıklı bir ömür diliyorum…
Dr. DUHA SERTKAYA
Referans
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4593794/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26843818
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10050562
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed

No Comments

Post A Comment